รีวิวทำแซลมอนสเต๊ก โดยกระทะ Altenbach (Salmon Steak by Altenbach Frying Pan)

by - Saturday, November 11, 2023



Salmon Steak by Altenbach Frying Pan


Salmon Steak by Altenbach Frying Pan


วันนี้ขอมารีวิวกระทะส่งตรงมาจากเกาหลี
หน้าตาดูแบบเหมาะกับครัวสไตล์สมัยใหม่




Salmon Steak by Altenbach Frying Pan


เป็นกระทะอเนกประสงค์ของ ALTENBACH
ที่ทำด้วยเทคโนโลยีใหม่ ผสมผสานกันของชั้นโลหะถึง 5 ชั้น
คือ สแตนเลสสตีล (STS) และอลูมิเนียม (AL)
แต่น้ำหนักเบามากเมื่อเทียบกับขนาดและวัสดุของกระทะ





Salmon Steak by Altenbach Frying Pan


สามารถนำความร้อนได้ดี ร้อนไว ทำความสะอาดง่าย ทนทาน
เพราะเคลือบด้วยสารเคลือบกระทะ Excalibur ของ Whitford
(บริษัทที่ผลิตสารเคลือบกระทะที่ได้รับความนิยม)
ที่ใช้ Stainless Steel เคลือบผิวอีกครั้ง
ทำให้มีความแข็งแรงทนทานต่อการขูดขีด เช่น ตะหลิวที่เป็นโลหะ


Salmon Steak by Altenbach Frying Pan






กระทะใบนี้เนื้อกระทะเป็นลายรังผึ้งสามมิติ
ช่วยให้ประหยัดพลังงานในการทำความร้อนให้ทั่วถึง
และใช้น้ำมันแค่นิดหน่อยก็ทำอาหารได้แล้ว
เหมาะแก่การนำมาทำอาหารเพื่อสุขภาพ
ทางเราจึงจัดสเต๊กแซลมอนซะเลย
แน่นอนว่าอาหารไม่ติดกระทะใดๆ เลย




Salmon Steak by Altenbach Frying Pan







Salmon Steak by Altenbach Frying Pan



Salmon Steak by Altenbach Frying Pan







Salmon Steak by Altenbach Frying Pan


ชอบมากเลย อาหารไม่ติดกระทะ ไม่มีน้ำมันกระเด็น


Salmon Steak by Altenbach Frying Pan




หน้าตาก็จะออกมาประมาณนี้ 



Salmon Steak by Altenbach Frying Pan






ไปดูวิธีทำกันเลยยยยยย
Let's watch the video !










Crafted with cutting-edge technology, ALTENBACH's multi-purpose pan boasts a unique 5-layer construction that combines stainless steel (STS) and aluminum (AL). Despite its sturdy composition, the pan remains remarkably lightweight. It excels in heat conduction, ensuring rapid and even heating, and its non-stick surface makes cleaning a breeze. The pan's durability stems from its Excalibur coating, a Whitford innovation that utilizes stainless steel to fortify the surface, making it resistant to scratches and marks, even from metal utensils. The pan's distinctive three-dimensional honeycomb pattern promotes energy efficiency and enables cooking with minimal oil, making it an ideal choice for preparing healthy meals. To demonstrate its non-stick properties, we prepared a salmon steak, which effortlessly glided across the pan without sticking.



Please do NOT take the article, videos
and photos out from this blog!
Please share the link.

You May Also Like

0 comments

I would love to read your comments. Please share your experience with me. Be sure to check back again for the answer because I do make every effort to reply your comment. Every comment will be reviewed before they are published so it will take time to show up. You do not need to send the comment again. Thank you.

สามารถแสดงความคิดเห็นและแบ่งปันประสบการณ์ได้เลยนะคะ กรุณากลับมาเช็คคำตอบด้วยนะคะ เพราะตั้งใจตอบทุกคำถามจริงๆ คอมเมนต์ทุกอันจะผ่านการรีวิวก่อน ดังนั้นคอมเมนต์ของคุณจะไม่โชว์ในทันที ไม่ต้องส่งซ้ำนะคะ ขอบคุณค่ะ